Какво предлагаме

С нас спестявате времe и пари!
Тотал Дивелопментс ЕООД може да подготви цялата документация, и да представи Архитектурни проекти, съобразени с изискваниятаи спецификациите, посочени от клиента, както и да извърши всички необходими процедури по одобрението им. Цената на услугата зависи от големината и местоположението на имота.

Предлагаме готови проекти за строеж на едно- или многофамилни къщи на един, два или повече етажа. Процедурата при използването на готов проект ще ви спести време и пари, но най-вече, ще ви даде качествен продукт, който ще отговаря на всичките ви изисквания – дори и тези за които не се сетите навреме.

След като си изберете проект, който ви харесва и изпълнява критериите ви, той трябва да се напасне към парцела, на който смятате да строите. Това е наше задължение и услугата влиза в цената на проекта. Просто се свържете с  нас по един от посочените в :Контакти: начини, а ние ще имаме грижата да задвижим нещата.

За начало трябва само да имате така наречената „Виза за проектиране”, която да ни изпратите по е-мейл или факс. Ние ще ситуираме сградата върху парцела ви и ще проверим дали е подходяща за там (дали изпълнява ограниченията дадени във визата за проектиране).

В крайна сметка, вие получавате пълен проект за къща, с конструктивна част, част архитектура, част Ел и част ВиК, изрядно подредени в папки според изискванията на съответните институции и готови за подаване във вашата община. При нужда помагаме с подаването на документите и всичко необходимо до разрешението за строеж!

Остава ви само да си изберете строител, или ако сами сте със строителни наклонности бодро до викнете „Дай вар!”